hadi bu arkadaşın sitesine öyle dediniz, peki evegelir.com için ne diyeceksiniz, 3 yılda heralde 6 kez gönderildi... Bir çok *********** alışveriş sitesinin bile dmoz da kaydı varken, böyle kaliteli bir siteyi neden kaydetmiyorlar merak söz konusu... Yoksa kaliteli bir alışveriş sitesinin dmoza kaydedilebilmesi için para yedirtmek mi gerekiyor... Yok eğer böyleyse yazsınlar açık açık, fatura karşılığı para verelim... Hiç sorun, adwordsa ayrılan paranın ufak bir kısmı eder sadece dmoz...

Hadi onu da bıraktım(zaten benimle çok büyük de bir alakası yok), bi doktor arkadaşa site yaptım erdemazim.com.tr diye onun için bile geri dönüş yapmadılar... Gerçi iyiki dönmemişler, arkadaş öyle beleşten dizin sitelerinde adının çıkmasını istemiyormuş...

5 sene önce benim kendi sitem vardı mynet ile rekabet edecek tarzda, genel bir sosyal ağ sitesiydi, herşeyiyle sıfır bir siteydi, onu da kaydetmediler, ben de sosyalnet.net ile hiç başvurmadım, onları kabul etmeyen bunu hiç kabul etmez zaten diye

çok daha iyileri de var, ama artık bana ait sayılmaz diye burada saymak istemiyorum onları...