kardeş sen kendi görüşünü söylüyorsun bunu ben bizzat tesadüfen yaşadım yazdıklarımı iyi okursan anlayacaksın..
kaç kere denedin benzer domain alıpta? 15 tl bir domain bir alıp dene ondan sonra bu mesajın altından yanıtlarsın.
ben forumdaki insanları kandırıpta elime birşey geçmez isim benzerliği yüzünden ilk güncellemede hatalı yüksek pagerank değeri alındığını söyledim halende sözümün arkasındayım..
ikinci konuya gelince halen daha tutmuş diyorsun ki pagerank önemsiz pes diyorum artık sana yanii...
pagerank 0 olan site ile pagerank 5 olan iki siteyi araştır arasında dağlar kadar fark bulacaksın..
fark dediğim şudur pagerank 0 olan siteye googlebot 15 günde bir kere uğrar..
pagerank 5 olan bir siteye ise günde 5 kez uğrar hala diyorsun ki hayır abartıyorsun diyorsun anlamıyorum seni..
Bakın, iletinizde şöyle bir tezatlık var. Siz diyorsunuz ki "bunlar senin görüşlerin" ancak kendi görüşlerinizin doğruluğunu empoze etmeye çalışmaktan da geri durmuyorsunuz.
Benim benzer alan adı kaydedip deneme yapmama gerek yok, 5 yıldır SEO ile ilgilendiğim ve yaptıklarımla kendimi yeterince kanıtladığıma inanıyorum. Konu zaten bu da değil.
Diyorsunuz ki PR 0 siteye Google günde bir kez uğrar, PR 5 siteye beş kez uğrar. Bu da tamamen bir yanılsama.
Asıl siz denemeye bu kadar hevesliyseniz PR 0 bir alan adı kaydedin, güncel bir site hâline getirin ve özgün içerik kullanın. Bakalım gerçekten bot siteye dediğiniz süreçte mi uğrayacak? Bunu kendiniz görün.
Bir konuda tartışma karşılıklı saygı çerçevesinde yapılmalı, "benim doğrularım genelgeçer yargılardır" kalıbına girerseniz söylenecek pek fazla da bir şey yok açıkçası. Son iletimdir, iyi sabahlar dilerim.