barkod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:52:19 -->-> Daha önceki mesaj 21:47:58 --

evet pek bi bilgim olduğu söylenemez ama 17 yıldır bu işi yapan birisi tavsiye ettiği için bu şekilde kullandım.Site adresinide yollayabilirim kurumsal bir site.Post güvenilir ama hızlı olmadığını söyledi kendiside,detay.php?konu=hakkimizda,detay.php?konu =iletisim,detay.php?konu=kayit detay.php?konu=ozel , detay.php?konu=insan_kaynaklari şeklinde kullanıyor.
PHP ile tasarım çizmek sözündeki ifade nedir ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:58:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:52:19 --

Evet php hakkında bilgim olmadan bu şekilde bi site çıkardım ortaya.Bu konuda ileride iyi şeyler başarıcağımada inanıyorum.Sitemdeki hataları belirten arkadaşlara da teşekkür ederim söylediklerinizin her biri benim için önemli her birini bidahaki yapımda düzelteceğim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:59:23 -->-> Daha önceki mesaj 21:58:27 --

gönderdim.
Dostum, böyle bir web programı için neyin performansından bahsediyorsun ki Bir cache sistemi kullanıyor musun?