ajaxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan arkadaş yollamış olduğumuz maili neden burada yayınlamadı arkadaşı savunanlara soruyorum. Datacenterdan tarafımıza ulaşan mail aşağıdaki gibidir. BU sebebten dolayı Tüm hizmetleri geri iade yapılmaksızın durdurulmuştur. Ve sonrasında canlı desteğe bağlanarak tarafımıza küfürlü cümleler kurmuştur. Firmamız yine de olgun davranarak şahıs hakkında davacı olmamıştır. Bu mailden önce ana sunucumuz 1 saat kesintiye uğramıştır.
Lütfen bu tarz kendiniz bilmez, müşteri panelinden bağlanıpta destek talebi yollamayı bilmeyen insanlara destek vermeyelim.Hostingciler bu tarz sorunlu insanları çok iyi bilirler.Konu sahibi hakkını aramakta özgürsün tüm loglar kayıtlı.
Senin elinde hukuki bir yaptırım imkanı var mı ki şahsın domain'ine olan erişimi engelliyorsun ya da başka yaptırımlar uygulamaya çalışıyorsun? Sen, müşterinin iyi niyetini suistimal edip, asli görevin olan görevinin dışına taşarak kendini nasıl yargıya varan konumuna koyabiliyorsun? Ben o şahsın yerinde olsam seni hem bu forumdan banlatırdım, hem de hukuki alanda yakana yapışırdım.

Devlet tarafından sana bir bildiri de bulunuldu mu? Hayır. Domain register firması tarafından bir bildirim de bulunuldu mu? Hayır. O vakit sen kimsin? Sokaktan geçen hacı memet ağanın yazdığı her hangi bir mail'le insanlara nasıl ket vurursun?