WHMCS sistemi tamda sizin isteğinizi karşılayabilecek bir sistem birçok dil seçeneğide mevcut istediklerinize tamamıyla cevap verebilecek bir sistem kullanmanızda fayda var.Güzel Bir Temada Kullanmak İsterseniz.İletişime Geçebiliriz.Kurulum ve genel ayarlamalarıda yapabilirim.
Başarılar.iyi Günler.
Tema, lokalizasyon vs. konusunda sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum. Ama öneri için yine de teşekkürler. WHMCS'yi seçer ve herhangi bir sorun ile karşılaşırsak iletişime geçerim.
Asıl merak ettiğim WHMCS yobazlığı olmadan veya satış yapmaya çalışmadan, diğerlerinin en azından demo paneline girip de inceleyen olursa onların görüşlerini yorumlarını ediyorum.
Örneğin: ''Kesinlikle whcms!'' --> Bu ne? Neden? Diğerleri neden kötü? Veya whmcs neden iyi?
Bu forumdan insanlar bir şekilde para kazanabiliyor bu güzel. Ama forumun asıl bulunma sebebi gönüllülük. Birşeyleri iyi kötü yönleri ile tartışarak daha doğrusuna ulaşmak diye tahmin ediyorum. Forumda bulunmamızın sebebi, aynı veya benzer işleri yapmaya çalışanların sorunlarına/sorularına gönüllü bir şekilde cevap vermek diye düşünüyorum.
Kabalık olarak kabul etmeyin lütfen ama bu yüzden takım tutar gibi değil, eleştirel ve özelleşmiş yorumlarınızı bekliyorum.