Selam iyi günler "R10 team" üyeleri arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama gerekiyorsa konuyu farklı bölüme taşıyabilirlerse sevinirim.
Konunun açılma gereği bi domainim var isim vermiycem bu domain altında
Komedi ve herhangi güncel videolar, fragmanlar, güzel sözler , aşk , şiir , geyik sözleri yanı sıra Esokey, Eschat, ve Radyo olucak bu tarz site kurumlarında çalışmış ve google seo/adwords kasabilcek bana bilgi konusunda yardımcı olabilcek mesela ben domainimi patent yaptırıcam hangi sınıf olmalı nerde yaptırabilirim internet üzerinden radyo hosting sağlicam bunu lisanslatmak gerekiyormuş mu-yap'dan felan internet sanal ağındaki radyonun kapatılmaması için lisanslamak gerekiyormuş doğrumudur bu sunduklarım konusunda bilgili arkadaşlar varsa konu altına ayrıntılı yazarlarsa sevinirim.

Sizden Ricam lütfen basit ve tecrübesiz henüz bu işlere yeni girmiş kendini geliştirmekte olan webmaster arkadaşlar gelmesin bende webmaster değilim ama her seye burnumu sokmuyorum kimseyi karalamak istemedim bazı konularda görüyorum r10 sayfalarında cok dolandırılan pusuya düşen insanlarımız var acıyorum lütfen cok paraya sıkışıksanız gidin bi yerde çalışmanızı öneririm burda insanlara basit işler yaparak haklarını ve haklarından fazlasını alarak yuksek fiyatlar cekip kendini cok lüks göstermenin bi gereği yok neyse saygım sonsuzdur ustadlara lafım yok ama aramızda var böyle ergen arkadaşlar var o yüzden bir işe giripde maaşlı yerde calışırlarsa ellerine garanti kesinlikle parada geçer teşekkürler simdiden