Sivas diyorum sana!
Ama ben hasta olmuş idim gömlek ile çıktım sıcak otobüsden 30dk kala ön camı yıkamak için Yozgat a kadar bir şey yok sonrası Ankara ya varışı hatırlıyorum İstanbul'da bir de indiğimi hatırlıyorum Yozgat'da iyiki kabin hizmetlerini arayıp başka host vermelerini söylemişim ama sonra 4 gün ev tatili yapınca Sakarya'da biraz olsun iyileştim ve tekrar tur umla beraber Sivas'a gitmeye devam ettim Simdi Niğdeye gitcez ama yolcusu çok iyi ama isteği bitmez, sonra mola yerinde en çok yemek yiyen yolcu grubu diyeyim sana Karadeniz yolcusu gibi yemek yer böylece bize dinlenme tesisinde daha çok hizmet eder biz bedava yiyoruz yolcu getiriyoruz diye neyse sonra sigara uzatırlar molada filan hizmet sırasında servis arabasını tutar filan ben hazırlar iken muhabbet eder sıcak kanlı insanlar Sivas'da okunur yani sadece Sivas halkı değil biz Sivas'da öğrenci olanlarıda taşıyoruz onlarda öyledir ben Sakaryaspor luyum mesela memleket sorunca bana onlar Adabazar diyorum direk Sakaryaspor muhabbeti açılıyor filan iyiler yani Sivas okuncak yer soğuk diyince ben Sivas'da üşümüyordum aslında sıcaktan soğuk yere birden üzerimde bir şey yokken çıktım için öyle oldu.
Bu kare de Sivas otogarın'da kışın çektim otobüsüm
http://f1209.hizliresim.com/11/2/ckt2r.jpg
Simdi Bodrum Turgutreis çekiyoruz ama Niğde sırası patladı bugün oraya gidiyoruz SETRA 500 serisi ile