FGA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
I am not sure about your specific related theme, but summer is very slow for me, last year everything went up from september

Earnings since may in almost everything drops and it is normal as these are the months when earnings are normally low. Expect earnings to increase from September onwards.

Just wait for a month or 2 more and see the result., everyone is complaining the same problem in other forums.

Konudaki mesajlara baktigimda genellikle yaz baslarinda baslamis low cpc oranlari...Eylulden sonra artmasini umduklarini soyleyeyim.Zira diger forumlarda da sikayetler ayniymis...Bana pek vurmadi bu dusus sansliymisim.
Evet arkadaşım şanslısın . Benim de her hesabımı vurmadı ama hesap sıkıntısı çekiyorum bu yüzden.

Sezonluk olduğunu yazanlar falan var ama sezonluk veya genel bir durum olsa herkesi birden vuracak. Mesela senin kazancın düşük olduğu zaman değişken ama bu hesalarda kesin olarak bir tıka verdiği parada çekilen sınırlar var.

İlginç gerçekten. Google'dan başka kimse bilemez, başına gelmeyende akıllı fiyatlandırmadan, anahter kelimelerden sezonluktan bahsediyor. Umarım sezonluk, çünkü bir çıkış kapısı yok