Yunusemreclk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kategori atama olayı nasıl hocam ben içerikle alakalı reklamlar çıksın istiyorum özel pm atarmısınız konuşalım bir. o konu hakkında bilgim yok.
Kategori atama dedigim durum aslinda sizinde dediginiz icerikle alakali reklamlar...Her sitede bu durum farkli olabiliyor. Verdigim ornekteki gibi saglik siteleri ve oyun siteleri en hizli icerikle alakali reklam cikan kategorilerden ikisi...Buna panelinizden sizde mudahale edebilirsiniz kimi zaman ama panelin %100 calistigini bu konuda kimse savunamaz...Zira ben facebook reklamlarini engellememe ragmen hala reklamlar cikiyor...Demek istedigim aslinda suydu;bana gore adsense kullanan 2 site sekli var.Icerikle alakali reklamlarin ciktigi ve daha icerikle ilgili reklamlarin surekli cikmadigi degisken reklamlara sahip siteler...Bu atamada adsense bagli bizlere degil.Soyledigim gibi paneller %100 verim verse idi zaten herkes yuksek tbm maaliyetli reklamlara yonelirdi.Bu da ufak reklam verenleri zor duruma sokardi.Yine bu durumda adsense politikalarina tamamen aykiri olurdu...
Bir denge olmak zorunda ve adsensede bu dengeyi kendi cikarlarini dusunerek,en azindan dogru yaptigina inanarak yapiyor...Pastaninda buyuk kismini acik soylemek gerekirse amerika,canada ve avrupa yiyor.Diger ulkeler pastanin kucuk kisimlarini paylasiyor.