@Fadeex Bu devirde paran varsa yardım ederler. Başka türlü kimse yardım etmez. Ben bile ufak bir yardım istedim. Kimse bakmadı bile. Projeninde bir amacı vardı.
bir zamanlar benim sitenin biride bu şekilde oldu domainin hostunu tamamen kapattim domain süresini uzattim 6-7 ay site kapali kaldi tüm dosyalari silininceye kadar bekledim ve tekrar siteyi açtım ve 1-2 ay sonra eski haline geldi
bence sorun domainde değil! İçerikde.
Size önerim içeriği tamamen silin google webmaster tools varsa ordanda silln 1-2 hafta boşta dursun siteniz.
Sonra eski içeriği yüklemeden Sıfırdan var olan Scripti kurun(wordpressden başka önermem)
Ardından yeni bir google webmasteer tools hesabı açın ve sitenizi kaydedin
Wordpresse seo çalışması yaptırın ve ilk etapda 15-20 özgün yazı ekleyin ardından eskiden olan içerikleri aniden değilde imkanınız varsa belirli aralıklarla tekrar yükleyin bu arada özgün içeriğe devam edin
Bu şekilde %90 1. Sıra değilde ilk sayfaya yine çıkar zamanla eski hitini toplar siteniz...
Biraz zaman ve zahmet ister benim önerim ama %90 eski haline dönecek siteniz.
hocam domaın degılde ıçerık dedınız geçen yıl googlede gerıleyınce butun etıketlerı sıldım o şekıldede bır degerlndırme gonderdım,yınede ozgun guncel konular eklemeye devam ettım hep.bırkaç ay oncesınde googlede sıtenın ınfosu çıktı ama hıtlerden eser yok,google tools ulaşılmayan ıçerık çok bınlerın uzerınde onlarıda temızlıyemedım.yedeği ayrı ayrı yuklemede sorun olmaz mı hocam yada bunu nasıl yapabılırız kı ılgınız ıın tesekkurler.