Kazanç gayet güzel hocam bana göre. bugün 30 tıklama 2.85$ üstelik gelen ziyaretçiler Abd,almanya sizinki gibi ama neden böyle anlayamadım.
Önce 30tıklama 50-60$ almıştım.. ama geçti artık o günler. sanırım adwords kuponlarından
Asil sebep tabiki adwords koponlari fakat bildiginiz gibi adsense kullanici cookilerini kullanip reklam cikartiyor karsilarina...Kisacasi kullanicilar yuksek tik basi iceren icerikleri arayip cookilerini silmedigi surece girdigi her sitede (eger o siteye ozel adsense kategori reklamlari atamadiysa) farkli reklamlar cikar . Kategori atama dedigim olaya ornek oyun siteleri,saglik siteleri .Istisna olmadikca oyun sitelerinde oyun reklamlari disinda reklam goremezsiniz ve tiklama oranlari cok dusuktur.saglik sitelerinde tr oranlari yine gordugum gibi cok dusuk..Benim blogumada daha oturmus bir kategori atanmadi sanirim,gunes enerjisi reklamlarindan tutunda mucevher , urun bedeli yuksek reklamlara kadar her kategoride reklam cikiyor. Bu yuzden aslinda degisken oranlarim.Yukaridaki resimde 1 ayin 15gun civari boyle geliyor,diger 15 gunu ,0,20-0.5 arasinda degisiyor tbm ...Bugun 14 tiklama var 0.17 seviyesinde.Yarin sabaha gun guncellenene kadar zannediyorum 0,30+ olacaktir.