Hiç bir yoruma bakmadan sadece kendi tecrübemi paylaşayım istiyorum. Ben kariyer paketi satın aldım. Yani tüm eğitimlere katılma hakkım vardı. Size 2 yıl gibi bir süre veriyorlar. Bu sürede tüm eğitimleri alabileceksiniz. Süre kayıt tarihinizle beraber başlıyor. Ama aynı anda sınıf bulamazsınız. Örneğin ben kasımda kaydoldum şubat gibi ancak derslere başlattılar. Bu zaman bizden gitti...

Neyse dersler başladı ki tam bir felaket. Bilge Adamda kurumsal bir kalite yok öğretmen iyiyse biraz öğrenirsin, reklam yüzünden herkes hücum etmiş durumda, bu sebeple önüne geleni eğitmen yapmışlar. Aynı şeyleri evde rahatlıkla öğrenebilirsin.

Benim arkadaşım eğitim alırken işe girdi normalde uzatma yapmazlar ama hocalarla arası iyiydi. 6 ay süre uzattırdı. Ben şirketi devretmek zorunda kaldım. Mecburen adres değiştirdim, 4 ay uzatmadılar. Kurumsal bir bütünlük yok....

Bilge Adama gidip 8-10 bin vereceğine piyasadaki, en iyi ders anlatımına ait eğitim CD ve kitaplarını al defaten izle.... 5 kat daha mükemmel öğrenirsin.

Bilge adama git kayıt bölümüne girdiğinde hepsinin kadın olduğunu göreceksin. Camdaki güzele bakıp sen gevşerken cebine uzanan eli farketmeyeceksin bile... )) Bayan katılımcılar belki bir parça daha avantajlı olabilir.

Tek kelimeyle söylüyorum. Mazot! Tacrübeyle sabittir. Detay lazımsa sor.