CaLLaKi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşmayayım diyorum ama illa konuşturacaksınız adamı. Neyse parasını verecem diyorum yine laf işitiyoruz.

Tamam kardeş bir eşşeklik ettik konu açtık bir kaç kişi katılım sağladı. Özellikle de herkesin emeğine saygı duyuyorum dedim. Kimseyi incitmek istemedim. Özellikle mesajımda istediğiniz ücreti gönderin dedim. kim ne kadar isterse gönderecem anlamıyla. Peki öyle olsun buna rağmen bu hakaretlere maruz kalıyorsam yapacağım tekşey bir daha bu foruma girmemektir.

Bu şekilde yaklaşımınız sonucu kimseye ödeme yapılmayacak ve mesajım silinmezse yarışma açacak kişilerin mağdur olmaması için lütfen önce şu siteyi incelemenizi rica ederim. En azından mutlak sonuca ulaşırsınız.
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama tutamayacağım kendimi..

Örnek verdiğiniz site ile R10.net'i karşılaştırmak çok büyük bir ahmaklıktır.

Örnek verdiğiniz sitedeki asıl amaç bu zaten, sadece o işle ilgileniyorlar ama R10.net tamamen farklı bir sisteme dayalı, biz tasarımcılar burada yer aldığımız için bu tip yarışmalar burada başlatılıyor.. Burada açtığınız yarışma nasıl ki sadece bu forumu kapsıyor, idemama'da aynı şekilde.. Madem oraya konu açacaktınız buraya neden yarışma başlattınız? Bunca tasarımcının harcadığı zamana yazık değil mi? Pardon bu sizin umrunuz değil ki..

Birde gelmiş isteyen varsa parasını ödeceği diye duygu sömürüsü yapıyorsunuz, burda yer alan tasarımcılar dilenci mi? Sizin paranıza mı kaldı? Onlar hakkı olanı istiyor sadece, bu da onların en doğal hakkı..

Forumada bir daha girmeyeceğim demişsiniz, bu işi herkesin memnun kalacağı şekilde usulüne göre kapatıp ondan sonra bir daha da uğramayın eğer uğramayacaksanız..

Sizin yüzünüzde bu bölümün popülerliği düşüyor ve bu bölümde tasarımcı yarışmaya başlamadan hep güvensizlikle başlıyor, acaba yaptığım işte para alabilecek miyim diye hep bir şüpeye düşüyor, işte bunu siz ve sizin gibiler yaratıyor, memnun musunuz?