Konuşmayayım diyorum ama illa konuşturacaksınız adamı. Neyse parasını verecem diyorum yine laf işitiyoruz.
Tamam kardeş bir eşşeklik ettik konu açtık bir kaç kişi katılım sağladı. Özellikle de herkesin emeğine saygı duyuyorum dedim. Kimseyi incitmek istemedim. Özellikle mesajımda istediğiniz ücreti gönderin dedim. kim ne kadar isterse gönderecem anlamıyla. Peki öyle olsun buna rağmen bu hakaretlere maruz kalıyorsam yapacağım tekşey bir daha bu foruma girmemektir.
Bu şekilde yaklaşımınız sonucu kimseye ödeme yapılmayacak ve mesajım silinmezse yarışma açacak kişilerin mağdur olmaması için lütfen önce
şu siteyi incelemenizi rica ederim. En azından mutlak sonuca ulaşırsınız.
Tekrar merhaba üstad
belki biraz uzatıyorum, başını ağrıtıyorum ama kusura bakma..
bu iş benim biraz ağırıma gitti,
Şu siteye bakın diye verdiğin linke baktım, hatta üşenmeden üye de oldum
31 sayfa var ve her sayfada 10 tane kazanan LOGO ve bilmem ne var..
ve yine üşenmeden hepsine tek tek baktım, o kadar işimin arasında sanki çok zamanım varmış gibi,
herşeyi bıraktım ve üstelik işim olmadığı halde tavsiye ettiğin siteyi, noktasına kadar inceledim.
Varsın 2-3 saatim de buna gitisn.
Şuan daha bilgi edinmiş şekilde yazıyorum sana...
banhsettiğin sitedeki 310 tane kazanan logonun yüzde 10 u bile kullanılmıyor nerdeyse..
*acaba bu logo ve bilmem nelere yüzlerce veya binlerce lira akıtan kişiler acaba KAZANAN logoları neden kullanmıyor..
eğer zevk için yaptırmışlarsa helal olsun onlara,
logo yada bilmem ne yapılan domainlerin çoğu ya parkda, ya süresi dolmuş, ya kullanılmıyor, ya başka yere yönlenmiş ya da SATILIK durumda..
ben sadece ilk 2 sayfadaki kazanan tasarımların sitelerine özellikle baktım, ama genelde hepsine baktım ve aradım, şu çıktı..
gösterdiğin sitede(idemama*com) logo ve bilmem ne yaptıranlar, LOGOLARI zevk için yaptırmışlar ve çoğu kullanmıyor..
ama hakını yememem gereken birşey varsa o da şudur, hoşuma giden tasraımlar da yok değil, ama bu şu demek olmasın, onlar daha iyidir!
şunu demem gerekirse, keşke oraya gidip orada yaptırsaydın, çünkü parasını peşin öder ve çalışmayı hemen alırdın.
Bizim gençler sana çalışmalarını hemen teslim edemediler kusurlarına bakma.
gösterdiğin sitedeki tasarımcı arkadaşlarımın hakkını asla yemek istemiyorum,
onlar sağlam çalıştıkları için sağlam iş çıkarıyorlar,
ama bizim burası gariban memleketi, kimse parasını almadan da birşeyler yapıyor ama yüzlerine bakan yok.
Al şu parayı git sigara parası yap demek de
SİZE yakışmaz kanaatindeyim..
Çünkü onlar amatör profesyoneller, parayla değil, gönülle is yapıyorlar..
saygı, özür ve hürmetle
bülent..
Buyur işte ufacık liste...
malum girmedım
emlakplus*com
yarışmada kazanan logoyu kullanmıyor
altinkupa*com
yarışmada kazanan logoyu kullanmıyor
sulamabirlikleri*com
Domain Parkda
dogrusalmuhesndislik*com
site yayında degil