Evet o vücudu 3 aydada yaparsın. Fakat neyle yapacağın önemli. Streoidi basarsan 3 ayda daha kralını yaparsın ama, erkekliğini eline alırsın sonra orası ayrı konu.
Diğer yandan günde 6 yumurta yarım kilo et yiyebileceksiniz tabiki protein kullanmayın, fakat protein öyle anlatıldığı kadar böö! bir olay değil. Çevrede herşeyin zararı vardır, zarar kavramı neye göre değişiyor? Önce bunu düşünmemiz gerekir.
Hergün saatlerce kullandığınız telefonda radyasyon yayıyor buda bir zarar. Siz gidip karaciğeri yoracak şeyler içerseniz elbette yorulur, ancak protein gibi şeyler alırsanız pekte sıkıntı olmaz. Ben size 2,5 kilosu 75 lira olan bir protein alın demiyorum.
Gidin dünya markası ürünler var onları kullanın, sağlık bu ucuza kaçmak olmaz elbette. Ayrıyetten 6 ayda böyle bir vücut yapılabileceğini şahsen düşünmüyorum 2 yıldır yakınen bu işlerin içindeyim, kulvarım farklı fakat body hocalarıyla çok muhattap oluyorum bir kaç ay yapmışlığımda var ancak kulvarım farklı dediğim gibi body seven biri değilim.
Çevremde çok yapan arkadaş var mesela Kara_Maske oldukça deneyim sahibidir bu konuda. Kendisi zayıf olduğu, karın kasları hafif çıkmış olmasına rağmen günde 2 saat idman yaparak aylarca sonra ancak belirginleştirebildi.
Öte yandan göğüs kası dediğiniz olay kolay oluşan bir kas değil. Ayrık olması bir yana üst göğüs var alt göğüs var ve bunların idmanı şekillenmesi var. Adonis zaten apayrı bir olay ona hiç girmeyelim, millet sırf adonis çıksın diye ayrı idman yapıyor.
Vücut geliştirme sabır işidir arkadaşlar.