BiMaster006 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buranın havası değişti iyi çalışmalar
Neden değişti ki? İmzana bakıyorum "adsense danışmanlık hizmeti" yazıyor.Sen bu şekilde mi danışmanlık yapıyorsun? Yahu yapmayın Allah aşkına 4 ayrı hesabım var benim Google Adsense'de.Bu hesaplardan 2 tanesi aynı isme ait.Hiç kimse anlamıyor sen anlıyorsun sanki.Kızıyorum arkadaş bu işe.Adsense politikalarını bütün maddeleri ile yüzüme karşı oku ben bileklerimi keseceğim .Herkes uzman biz salağız değil mi? Editörmüş .Sen Google Adsense'de kaç kişi çalışıyor biliyor musun? İnsanları yanlış bilgilendirmenin alemi yok.Çok biliyorsunuz ya.Yahu arkadaş adsense danışmanlık ne anlamıyorum.O da yeni bir meslek sanırım.Politikaları gözümüze soka soka yazıyorlar zaten.Neyin danışmanlığı bu hiç anlamıyorum.

Arkadaşlar ;

İstediğiniz zaman bir internet cafeden hesap alabilirsiniz.Hatta internet cafeye bile gerek yok.Proxy kullanarak da alabilirsiniz.Tek sıkıntı aynı telefon numarası aynı adres kullanmamak şartı ile.

He birde Google Adsense Politikalarını okuyun zaten her şey ortada.Danışmanıza gerek yok yanni birisine.