Gorkemy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tatil diyip gecmeyin belki yolda bir kaza gecirecem belki hırçın dalgalara takılıp kaybolup gidicem :P

Eyvalalh hocam yinede
Belki yolda yürürken başına saksı düşecek öleceksin. Böyle hayat tarzımı olur kardeşim. Tatile değilde askere falan gitsen neyse.

Aklıma çocukluk anımı getirdin. Uzun zamandır anılarımı buraya yazmıyordum.

Çocukken bizi yaz tatilinde camiye gönderirlerdi. Kuran öğrenir duaları ezberlerdik. Yalnız hoca kulağımızı çektiğinden ben korkuyordum. Aslında bütün çocuklar korkuyordu. Babam o ara bizim evde inşaat çıkarmıştı giriş kapısının önündeki ahşap merdiveni yıkıp yerine beton merdiven yaptılar. Biz de beton donana kadar ailecek dayımlara gidecektik. Yalnız bu beton kaç günde donar ben bir hesap yaptım çocuk aklıyla ve camiye gittim.

Hocaya dedim ki eve babam merdiven yaptı biz evde kalmayacağız ben 15 gün sonra gelirim. Beton bir günde olup bitiyormuş o zaman öğrendim çünkü ertesi gün geri geldik. Ben korku içinde evde bekliyorum görenler olur da hocaya söylerler diye.

Hocanın haberi olmuş babamı görmüş muhtemelen eve adam yolladı beni çağırttırdı. Demek 15 güne geliyorsun diyerek kulağıma asılma anını şu yaşıma geldim hala unutamıyorum.

Şimdi seninki de o hesap olmasın dikkat et yol uzun dediğin nereye gidiyorsun merak ettim.