Merhaba arkadaşlar 2008 de açtığım wp sitem geçen yıla kadar çok ıyı gıdıyordu kelımelerde ılk sıralardaydı gunluk 4k-5k tekıl hıtı vardı ama geçen yıl google anıden 6.sıralara düşüp sonra kaybolmuştu,googleden ban yemezden bır ıkı ay oncede etıket canavarı dıye programı yuklemıştım sonra ban yedi,bunun uzerıne defalarca sıtedekı etıketlerı sıldım degerlendırme gondermeme ragmen ve sıteyı guncel ve ozgun konular eklememe ragmen 2 ay once googlede tekrar sıte çıktı ve gıttıkçe googlede ındexlerımde sılınır oldu bır kac gundur azalıyor ve eskı hıtlerden eser yok,gunluk tekıl hıt 30 bıle zor oluyor,tekrar ıstek gondermeme ragmen bana gelen cevap için yeniden değerlendirme isteği: Site, Google'ın kalite kurallarını ihlal ediyor,ne yaptıysak bu uyarıdan kurtulamadım.Bu konuda neler yapmalıyım nasıl bır yol ızlemem gerekıyor.Sitede çok emeğım olduğundan herşeyıde sılıp atmak ıstemıyorum bırde ssk ve bagkur benım alanım oldugundanda devam ettırmek ıstıyorum bu sıteyı eskı halıne çevırmek ıçın neler yapmamız gerekıyor bu konuda sızın degerlı dusuncelerınıze ve yardımlarınıza ıhtıyacım var sımdıden tesekkurler ıyı çalışmalar dılerım.