Din uğruna birilerini öldürdüğünü sananlar ve bunu Allah için yaptıklarını sananlardan sakınırım ben. Cihad başka şey bu başka. Sen şimdi bana dil uzatıyorsun da sanane desem sana ne değişecek. Neyi nerede okudum, Kimyayı saadeti su gibi ezber bilen alimler asıldı bu ülkede. Ama ortalığı karıştırmayı siz daha iyi bilirsiniz sahte imamı camiye çıkartarak sivas madımak katliamı yaptırmayı, cumhuriyet gazetesine bomba atarak bunları müslümanlar yaptı demek falan bunlar sizin bildiğiniz şeyler ben bilmem bu işleri. Evet bu konuda çok bilgisizim.
Adama bak, Sahte imam çıkartmış da madımak katliamı yaptırılmış ha

Güzel kardeşim o zamanları oku bakalım, Hangi liderler neler söylemiş iyi oku. Din söz konusu olunca insanları hayvan gibi kullanıyorlar. Bunun en büyük örneği madımakdı.
Hangi din, Hangi inanç insanları yakmayı öngörür ? Zaten öngören bir inanç değildi, O olayları düzenleten ş... lerdi. Bu olaylardan sonra bide şeriat diye sokaklara dökülmüştü.
Sana göre inandığın taraf bir melek hiç yanlışları yok, İşte bu da senin hiç bir şey sorgulamadığını gösterir.
Ne güzel de yıkamışlar küçük dünyanı

Sana en iyi söylenecek söz
Bilimin olmadığı yerde, Cehalet ilim olur.