İran rejimle yönetiliyor Şeriat ile değil. Allah bize kanunu vermiş ne güzel olurdu Şeriat olunca.
Ben sen tapıyorsun demedim. Madem güzel bir sistem kurulmuş ne diye tartışılıyor. Sadece osmanlı bilen ve tam anlamıyla o dönemin profesörü olmuş insanlar asıldı niye Türkçe konuşmayı reddediyorlar diye şimdi İngilizlerin dilini konuşuyoruz hemde para vererek. Böyle saldırgan tavırlarınız hep aynı hepiniz aynı. Atatürk bir insandı evet o yüzden bende diyorum ki adamı bırakın toprakta geleceğe bakın bu işi nasıl düzeltiriz bakın dış güçlere nasıl kafa tutarız ona bakın. Atatürk ve Atatürkçülük kelimelerine değil gidişata bakın.
Takmışsınız kafayı birşeye yok o yaptı bu yaptı. Kardeşim İstanbulu Fatih fethetti kimse onu konuşmuyor? Ben kimseden utanmıyorum tek utantığım şey senelerdir kafamıza basarak iş yapılıyordu dayatarak kurulan o güzel dediğiniz sistemi kullanarak iş yapılıyordu şimdi sistem değişti haaa olmaz niye olmaz ya yeni birşey gelsin yahu olmaz eskisine dönelim niye CEVAP YOK. neyse küçük dünyanızda size başarılar.
1. Şeriat ile Yönetil diye demedim irana git diye. Şeriat adı altında yönetilen çok ülke var da, Şeriata üyen ülke yok. Söz konusu din olunca, Din büyüklerinin dediklerini kimse sorgulamıyor. Haliyle saçma sapan kanunlar oluyor (Bknz: iran).
Not : zaten sorgulayan da asılıyor.
2. Araştır bakalım osmanlı zamanını, Saray da hangi diller konuşulur muş ? Tam olarak oturmuş bir dil yoktu bu konuda ki, Bir devrim gerçekleşiyorsa bazı şeylere uyulması gerekiyor.
3. Fatih istanbulu fetih edeli kaç yıl oldu ? Kim Fatihe saygısızlık gösterdi ? Kim bir şey dedi ? Neyini konuşsun ki ? O kadar osmanlının fetih ettiği topraklar bir bir gitti, Fatih kurtarmadı bu toprakları tekrar Atatürk kurtardı.
Bu arada bence sen küçük bir dünyada yaşama

Atatürk e dinsiz diyor, Gelmiş bide küçük dünyada yaşama diyor. O bloglardan okuduğun saçmalıklara direk inanma. Hiç bir bilgiyi sorgulamadan da beynine yerleştirme.
Allah bilir hangi adam, Kafana sokmuştur. Atatürk şöyleydi, Atatürk böyleydi. İşte buna beyin yıkama deniyor. Her şeyi sorgulamadan hazmediyorsunuz.
Ha Atatürk ile ilgili söylenmiş 1-2 şey daha var
Yok toprağa gömdüler, Toprak almadı betona gömdüler (Toprak ile Beton arasında ne fark var ise. Bir güç onu toprağa almıyorsa, Betona alınmasını nasıl izin veriyor ? )
Yok Atatürk masondu (Mason localarını kapatılmasını söyleyen de Atatürktür)
Yok Atatürk diktatördü (Hangi diktatör arkasında Cumhuriyet bırakmış...)
Yok Atatürk camileri ahır yaptı (Savaş zamanı, Camilerin vurulmadığı için sadece 1-2 cami de silah depolamışlardır. Ki ozamanın şartları da biliniyor).
Maalesef hiç bir şey yapmadan, Çok şey yapmış adamlar hakkın da söylemler de bulunuyor. Atatürk bir peygamber değildir. Hatası yok da değil vardır. Ama bu kadar devrim yapmış bir insanın arkasından konuşmak için, Senin de bi onun yarısı kadar adam olman gerekir ki sözlerin dikkate tabi olsun.