Siz açın öyle yerler orda takılalım.En azından bunları yazanlar sizin gibi düşünmüyor , en azından burda yazan 5-10 kişi , geri kalan milyonlarca kişi sizin gibi düşündüğü için bu haldeyiz.
Ayrıca işini hakkıyla yapan , hileyle - rüşvetle işi olmayan , askerden kaçmayan , vatan malına zarar vermeyen , vergisini veren herkes vatanseverdir , kurtarıcıdır.
Lütfen bu zihniyetten kurtulun , ne yapmamızı bekliyorsunuz silahımızı alıp onlara bunlara ateş mi açalım ? Yada para kazandığımız bilgisayarı bırakıp boş boş sürtelim mi ?
Ne kadar saçma düşünenler var..
Bırakın siz açın gelelim yorumlarını. Orada yediğiniz her yemek,her kahve ya da her neyse direk emperyalist sermayedarların cebine iniyor. kimse gitmese oralara Türk parası Türkiye'de kalır başka ülkeye çıkmaz. ve sonunda defolup giderler.
Amerikan özentiliği yaşamın her yerine işlemiş maalesef. Özellikle 80lerden sonra ve 2000li yılllardan beri tavana vurmuş durumda.
Sokaktan geçen bir avuç gençten belkide yarısı Amerikan özentisi hocam. Kimliğimizi yitiriyoruz.Ben böyle düşünüyorum. Başkalarının fikirlerine saygı göstermeliyiz. Yoksa demokrasinin ne anlamı kalır.
Ayrıca işini hakkıyla yapan , hileyle - rüşvetle işi olmayan , askerden kaçmayan , vatan malına zarar vermeyen , vergisini veren herkes vatanseverdir , kurtarıcıdır.
aAyrıca bunu demişsiniz.etliye sütlüye karışmayanlar kurtarıcı değil koyundur benim gözümde