Merhaba,

Windows 8 Enterprise 9200 serisini kullanıyorum. Gerek kullanım kolaylığı, gerek sisteme olan yükünin 7'ye göre hafifliği ve gerekse hız açısından Windows 7'den çok daha iyi. 1 haftadır kurup inceliyorum ve gerçekten çok memnun kaldım fakat sistemin bazı eksiklikleri de var.

Örneğin, Web tarayıcı sorunu var. IE 10 da her sitede olmasada çoğu sitede sorun var ama diğer tarayıcıların hepsinde tam sorunlu çalışıyor. CSS MSS diye birşey kalmıyor, yazılar resimler birbirine karışmış, kimi resimler kocaman büyümüş kimileri küçülmüş. Yani 10 farklı çorbanın bir kazanda pişirilmesi gibi birşey olmuş.

Bu sorun haricinde windows 8'de anormal bir dengesizlik görmedim. Ilk başlarda biraz farklı yada kullanımı zormuş gibi görünsede aslında çok kullanışlı ve basit bir arayüze sahip bir işletim sistemi.

Sonuç olarak, benim gibi bu işletim sistemini inceleyen arkadaşlarımın bu konunun çözümü hakkında bir bilgi birikimi varmı acaba? 1 haftadır sabrediyorum ama cinslikten bıçak kemiğe dayandı gibi birşey olacak ve sırf bu yüzden tekrar windows 7'ye dönebilirim

IE çok önemli değil ama Chrome ve Firefox tarayıcılarında bu sorunun çözümü nedir sizce?

Saygılar.