Problem?
Ata'nın yolunda ilerliyoruz. Emperyalist güçlerin değil ayaklanan halkların yanındayız. Suriye, Libya ve Mısır'da olduğu gibi.
Suni devletlerden kasıt başlarına getirilen diktatörler ile yönetilen arap ülkeleri. Şimdi o diktatörler birbir yok oluyor. Artık devrimci mi dersiniz, özgürlükçü mü dersiniz yoksa bölücü mü dersiniz işte bu halklar demokrasi için devletlerine baş kaldırmış durumdalar. Her arap devriminin gerçekleştiği ülkede halkdan yana olduk. Şimdi de Suriye, rusya bizi iki tehdit etti diye nedense korkar olduk. E hani biz mazlumun yanındaydık? Hani biz katledilen müslüman halkların yanındaydık? Noldu şimdi kendi derdimize, kendi keyfimize düştük.
Yok efendim Türkiye'de aynı duruma düşecekmiş? Allah allah, ne kadar zekice bir tespit. Biz hiç bilmiyorduk bunu. Herhalde düşeceğiz. Yıllardır süre gelen tartışmalar, olaylar, verilen canlar nedir? Bizim her günümüz suriye, libya... Biz her gün yeterince şehit veriyoruz. Gün gelecek Türkiye'de bölünecek. ATA'nın mirasına malesef sahip çıkmayacaksınız! Artık bunu unutun. Hayal dünyasından çıkın. Ülkemizde bizim dışımızda var olan bir millet daha var. Onlarda Kürt'ler. Bu adamlar bölünmek istiyor ve bölünecekler. Bölünsünlerde. Biz osmanlıdan ayrılırken yaşa ATATÜRK. Libya'lı mualifler haklarını ararken yaşa mualif kesim. Devrimciyiz, yenilikçiyiz diye slogan atarken herşey çok normal. Bu adamlar özerklik isteyince vay sizi gidi bölücüler.
Kendimizi kandırmayalım. Tamam PKK diye bir gerçek var fakat bunu Kürt ideolojisi ile bir tutmayın. PKK tamamen farklı bir yapılanma. Amacından sapmış ve bir takım dış güçlerin kontrolü ve beslemesi altında. O ayrı bir konu. Sözlerimden PKK'ı muaf tutuyorum.
Sözlerim bir çok kişinin eminim hoşuna gitmeyecek. Çünkü gerçekler acıdır. Gerçekleri red etmek ile hiçbirşeyi değiştiremezsiniz. Aksine çözüm yolu üretmelisiniz. Bugüne kadar üretebilen pek görülmedi. Arada bir eyalet sistemi diye birileri fısıldıyor ama sesi gür değil herhalde, doğruyu tam duyamıyorum.
Neyse arkadaşlar bol bol çalışın, bol bol para kazanın. Ülke'nin gücüde, refahıda, otoriteside ekonomiden geçer. Hani derler ya paran kadar konuş diye, aynen öyle. Emperyalizim özünde daha çok para kazanma ve daha fazla egemen olma hissiyatı ile oluşmuş bir akımdır. Bakın şimdi dünya da kimler söz sahibi. Sakın emparyalist ülkeler olmasın?