Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lamer topluluğu. Neresini anlamadınız. Ama suç onlarda değil, o geri zekalı mühendislerin ahmaklığı. Kendini geliştirmeyen iki satır kod bilen adamı alırsan ar-ge'ye sonra böyle patlatırlar. Türkiye'de hacker ünvanına sahip kişi azdır. Onu bırakın hedefe yönelik saldırı yapabilecek kişi bile parmakla sayılır. Sebebi çoğunluğun basit kalıplar üzerinden bazı işlemler yapmaları. SQL injection, rfi-lfi, dns spoofing, buffer overflow... Geçenlerde birisi yarışma yapmıştı. Bir sunucu açtı kurulumunu yaptı hadi sızın dedi. Bir kişi bile sızamadı. E hani o heykırlar. Hani "açıksız sistem yoktur" diyenler. Evet açıksız sistem yoktur. Teknoloji ilerledikçe açıklar elbette olacaktır bu işin doğasında vardır ama sonuç ortada.

Ve son olarak anladığım ise bu makaleyi yazan çocuk çok içerlemiş içerlemiş.
Merak etmeyin, ne kimsenin sitesine saldırdım ne de kimsenin emeğiyle oynadım, benim sözüm herkesin en büyük "hacker"ın kendisi olduğunu sanmasına.

ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana şunun cevabını verdiğinde ben ve benim gibiler lamer ve ergen lafını bırakır. milyarlarca insana fayda sağlayan google'ın bir hizmetini aksaklığa uğratan adamlardan neden övgü ile bahsetmeliyiz? ttnet'e saldırırlar anlarım, hem pahalı hem kalitesiz hizmet. google, paypal gibi sayfalar insanlara fayda sağlayan sitelerdir. kamu kurumlarının sayfaları insanlara bilgi ve fayda sağlayan sayfalardır. bunlara zarar vermek zihinsel ergenlerin işi olabilir ancak.
Eminim siz de "White Hat Hacker"lara bile "bunun yaptığında ne var ki? Herif oturduğu yerden para kazanıyor.." diyen birisine rastlamışsınızdır.