Bazı Fenerbahçeli arkadaşlar olaya duygusal bakıyorlar. Aykut Kocaman'a teknik direktör diyen adam zerre kadar futboldan anlamıyordur, şu takımın başına sokaktan geçen futbol takip eden herhangi birini koy, Aykut Kocaman kadar iş yapmazsa bende adam değilim.
Bu işler duygusallıkla olmaz, yok bu adam bizle efsane oldu, şikede arkadamızda durdu vs vs bunlar tamamen takımı köreltecek şeyler. Futbolda başarı yoksa, gerisi yalan.
İkinci konuda Aziz Yıldırım, iyi tamam taraftar çok seviyor, Fenerbahçe için çok şey yaptı vs vs ama başarı nerede arkadaşlar ? Bu kadar emek verdiler, sonuç nerede ? Hele ki şu 2-3 senedir tamamen sıfırın altında indi oyun kurgusu Fenerbahçe'de eskiden kalma 1-2 oyuncunun dümeni eline almasıyla maç kazanılıyordu, şimdi Alex de artık gidici hadi buyrun cenaze namazına.
Evet ben duygusal bakıyorum bu adam olmasa geçen sene biz son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde olamazdık ve 29 yıldır alamadığımız Türkiye Kupasını alamazdık son 2 senede 2 kupa aldı .. Eğer başarı diyorsan başarı da var .. Moskova'ya elendik diye ne yapalım şansızdık top içeri girmedi ben güveniyorum Aykut'a . Alex de gitmez biryere merak etmeyin Alex futbolu bizde bırakacak