Hocam siz ne kadar araştırsanızda kafanıza belli bir şeyi yerleştirdiğiniz için hep errör verirsiniz YOK YOK YOK YOK YOK YOK DİYE

Bunun için olaylara tarafsız yaklaşın tek bir kaynak yerine tüm kaynakları inceleyin. İllimünati diye bakmayın olaya illa bir isim vermek önemli değil.
Lütfen bütün yazdıklarımı okur musunuz? Ayrıca bana lütfen araştırma nasıl yapılır öğretmeye çalışmayın. Şuana kadar tek bir kitap adı bile koyamadılarsa her gördüğü rüyaya inanmasıdır bu insanın.
Ayrıca benim demek istediğimi tekrar açıklayım. Günümüzde etkin olarak eylemleri olan İlluminati adında bir örgüt olduğuna inanmıyorum. (Bunun içinde tanrı gözü, masonik simgeleri kendi simgeleri yapmış örgütlerde dahil.) Ancak dünya üzerinde bir düzen kurmaya çalışan ve dünyaya kendi istedikleri şekili vermeye çalışan gizli örgütler olduğuna inanıyorum. Ama bunun adının İlluminati olduğuna veya bu tarz (kliplerde orda burda filmlerde afişlerde reklam amaçlı hareket yapanların örgütçü olduğunu düşünmüyorum.) yerlerde kendilerini gösterenlere inanmıyorum. Daha çok kendimi yormayacağım. Şuana kadar filmlerden, resimlerden ordan burdan kaynak olmaz. Bir kaynak verin dediğimde "sen araştır sen bul" diyorsunuz ben bir kaynak bulamadım bulabildiyseniz buyrun paylaşın madem
var diyorsunuz!...