Site adresi: pm
Site için istenen fiyat: 300
Sitenin aylık getirisi: 40-100 usd arası (adsenseden)
Sitenin açılış tarihi: 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: oyun indirme oyun resimleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: 500 tekil
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: bakmadım hiç
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama Yok.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense ( adsense oyunların illegal oldugun sanıp ban ypamıştır geçen hafta bende hiç ugraşmadım oyunların ureticilerin direk sitelirndeki demo indirmeleri diye yazı yazıp banı açtırabilirsiniz onlar direk full download sanmışlar sanırım ama ugraşıcak vaktim yok bir iki mailde banı açılır link kısaltarak ve link satarak makale satarak aylık ortalama 100 tl minumum gelir elde edebilirsiniz
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

adsense oyunların illegal oldugun sanıp ban ypamıştır geçen hafta bende hiç ugraşmadım oyunların ureticilerin direk sitelirndeki demo indirmeleri diye yazı yazıp banı açtırabilirsiniz onlar direk full download sanmışlar sanırım ama ugraşıcak vaktim yok bir iki mailde banı açılır link kısaltarak ve link satarak makale satarak aylık ortalama 100 tl minumum gelir elde edewbilirsiniz

sitedeki oyunlar tamamen yazıları ozgundur
oyunlar legal ureticilerin dmeolarıdır
içerikler resimler hepsi elle tek tek ekleniştir.

fiyat 300 sondur
bir iki ayda adsenseyi açtırmasanız bile link makale ve link kısaltma ile kazanabilirsiniz
adsenseye mnail atarak açtırabilirisniz çünkü açılmıcak bir durumda illegal bişey yoktur benim vaktim yok ilgilenmeye ondan satışa çıkarıyorum