Twitter10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kafaya koydum Seo öğrenmek istiyorum tecrübeli arkadaşlar ellindeki döküman veya bilgi birikimlerini benimle paylaşırlarsa sevinirim birinin yanında yardımcı olarak ta bulunabilirim işi öğretmesi karşılığında.
bazen arkadaşlar forumda yararlı bilgiler içeren makaleler yayınlıyorlar bende dün bir adet yayınladım
https://www.r10.net/google-optimizasy...olmalidir.html

seo için kesinlikle at gözlüğü takmıyor olmanız gerekir onlarca farklı varyasyonu düşüne bilmelisiniz aslında bir işe başlarken ister seo olsun isterse başka bir iş veya meslek onu en iyi öğrenmenin yolu yapanı izlemek fikir ve mantık yürüte bilmektir. siz bir konuda fikir yürütebilir hale geldiğinizde o işi öğrenmeye başlamışsınız demektir.

sitenizde bir çok farklı işlem yaparak hiç back link almadanda az da olsa bir başarı elde edebilirsiniz resimlerdeki etiket ve eçıklamalar ayrıca resim isimlerini düzgün girmekte bir seo yöntemidir. sitenizdeki yazılardan birisinde diğer yazınızla ilgili bir kelime geçiyorsa o kelimeyi diğer yazınızla linkleyin buda bir yöntemdir

tabi size burada seo sadece bunlardır demiyorum ama en azından bir kaç kelime katkıda bulundumu düşünüyorum kolay gelsin