Mahmut_Nadim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reseller fiyatından habrin yok galiba.. verdiven altı dediğin firma tib onaylı ys belgesi ve vergi levhası bulunuyor...

bakın para için yaptığımı düşünüyorsanız yanışıyorsunuz bu insanın rezilliğini söylüyorum.. burda kimse bu durumlardan bahsetmese bu dolandırıcıların önünü kesemezler. form burada mağdura uğramış insanların sorunlarını yazması için şikayet formu açmış..açma nedeni ise bu adamların ortaya çıkması ve formdan uzaklaşması....

sen 45 tl için karakola gittinmi... karakola gittiğinde adama gülerler.. hesaba bile almazlar. milyarlık dolandırılan insalar var ben kendim şahsen tanıyorum.. 3 senedir dolandıldığı adamı arıyorlar, polisler bulamadı arkadaşım buldu arabasının plakasınıo verdi evin adresini verdi hala 8 aydır bu şahsı evinden almalarını bekliyorlar.. türkiyede öyle suçlar varki ufak tefek şeylerin peşine düşmüyorlar. rast gelirse belki yakalıyorlar..yani kısacası bize sıra gelene kadar yıllar geçer. ben ozaman belki bu konuyu bile hatırlayamam....

ama bu adamın ne mal olduğunu burda duyurdumu ileride böyle birşey yapmaya cesaret edemez...

sen içinden gelenleri yazmışsın sana kızmıyorum ama kalkıp haksızlığa uğrayanı değilde haksızlık eden kişiyi haklı gibi gösteriyorsun... ben şimdi o dolandırıcının yerinde olsaydım senin bu yazını okusaydım sana teşekkür ederdim beni koruduğun ve savunduğun için. ve kendi kendine söylerdi almasaydı benden benmi al dedim ...

Ben tekrar söylüyorum ben bu duyuruları para için yapmıyorum eğer öyle düşünen varsa Moderatör kardeşlerimize bu konunun kapanmasını isyteyin ve bir dolandırıcının üstünü örtün...ben başkalarıda aynı duruma düşmesin istiyorum.. eğer kendi adıma yapsaydım msn kayıtları mevcut kendi adıma olan parayı zaten adam kabul etmişti ben diyer mağdurlarında hakkını istedim. mağduriyetlerini giderilmesini istedim.. baktımki diyer mağdurlardan ses yok daha sonra kendi hakkımı istemeye başladım.

saygılarımla
ben burada sizi haksız buldum veya diğer insani hakli gordum diye bir tabir kullanmadim,siz nasil anlamak istediyseniz oyle anlamissiniz.
Dolandiriciliga ugradiginiz zaman karakola degil savciliga bir dilekceyle basvurursunuz. Benim 45 TL degil 1 TL baskasi hakkima gecerse parasi icin degil hakkim icin gider basvururum. Madem sizinde boyle bir sikintiniz var gidersiniz basvurursunuz hakkinizi olmasa bile diger arkadasin yanina yaptigi kalmaz.

Bakin ben bilgisayar muhendisiyim neyin ne oldugunu gayet biliyorum, sizin verdiginiz fiyatin 5 katina ustelik 5GB alana sahip reseller kullaniyorum.
Sizden duygusal degilde az daha gercekci olmanizi tavsiye ediyorum.
Cunku bu kisiler bugun a firmasi acar kapatir yarin b firmasiyla baskalarini dolandirir.

kolay gelsin.