Evet arkadaşlar herkesin bir düşüncesi var bu konuda.Kimisi bu Illuminati'ye saçmalık dese de kimisi canı gönülden inanıyor.
Yakında eğer ömrümüz yeterse HBGroup'un dediği gibi İsa'yı Mekke'ye indirip bize gösterecekler ve bu bir teknik olacak.Bu bir teknolojik olay olacak fakat bazı insanlar buna inanacak bazıları ise buna gülecek.Tıpkı bu illimunati olayı gibi olacaktır eminim.

Benim bu yorumlardan anladığım tek şey,insanların aklını çelmek gerçekten çok basit.Böyle videolara bile inanabiliyorlar.Örnek vermek gerekirse bu videoyu ablamla beraber izledik,o kendisi böyle birşey inandığını söylüyor.Ben ise saçmalıktan başka birşey değil dedim.Para karşılığı bu ünlülerin bu işlere soktuğunu falan söyledi.Bende bu olaya inandım.Tarkan bile bu işin içinde kendini gösteriyorsa,demek ki bu işlerin içinde bir bit yeniği var.

İnanmıyor olabilirsiniz,bende inanmıyorum.Fakat bu işlerin insanların aklını çelmek,onları dinden çıkarmak gibi bir niyetle yapıldığı çok belli.Biz yine de inancımıza göre hareket edelim.İnanmak kutsaldır fakat böyle şeylere inanarak değil..