HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar yakında mekke'de kabenin üstüne sahte mehdi ve isa indirecekler. Ömrümüz yeterse hepimiz göreceğiz çok sürmeyecek. Öyle kendilerini deşifre etmezler falan diyen arkadaşlar, şunu es geçiyor. Bunlar zaten bunu kasıtlı olarak yapıyor. Böyle bir örgütün varlığı önceden sadece istihbarat servisleri aydınlar ve tarihçiler tarafından biliniyordu. Bu halde iken çok daha tehlikeli idi icraatlar yapmaları. Halk düzeyine esprili bir şekilde indirdiler ki, herkes bilsin ve ciddiye almasın diye.
Halk düzeyine farklı bir formatta indirilebilirdi. Bu durum aksine dikkatleri üstlerine çekti. Peki yüzlerce yıldır var ve etkin olduğunu söylediğiniz bu örgüt ile bağdaşıyor mu bu durum? Aynı zamanda istihbarat servislerininde bu örgüt tarafından yönetilmediğini nereden biliyorsunuz? Varsayımları gerçek gibi konuşuyorsunuz. Tamam istihbaratı ispatlayamazsınız ama bana hangi tarihçi veya aydın tarafından illuminatinin bilindiğini söylerseniz tamam derim birşeyler biliyorsunuz. Ama farklı bir örgüt olmayacak "illuminati" adı altında olacak. Ben Illuminati yoktur diyorum, ancak dünyada düzen kurmaya çalışan gizli örgütler olduğu taraftarıyım.

Xlnzr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle var, bu yok diyenler ne kadar araştırma yapmış, neye göre yok diyolar bilmiyorum. Göz kapıyolar, klipte üçgen var falan bunlar tabiki yalan dolan böyle şeylere inanma. Meraklıysan kütüphaneler seni bekler, güzel bir araştırma yapabilirsin.
Geçerli bir kanıt ile ispatlayabilir misin?