Benım belırlı bı html kodum var her ıcerk icin degısmesı gereken yerlerı var. Program bu yonden bana kolaylk saglayacak sekılde yazlmasını ıstyrum detaylar icin pm ısteyın ıs ıcın butcem. = 30. Max 50tl dır.
İŞİN DETAYI : yaptırıacak iş basit sayılır. yapılan işin kalitesine göre 30-50 tl rası ödenir.
iş temel olarak bloggera içerik eklemeyle ilgili benim herzaman sabit bi HTML kodum var her içerik için, sizden istediğim her içerikte bu olacak fakat sürekli değişmesi gereken yerleri var kodlar içinde mesala embed kodları videoların, program bu işi yapacak ben oraya embedi özeti koyacam program tıpki sitemdeki paylaşımlar gibi paylaşım yapacak ÖZETLE SABİT HTML KODU İÇERİSİNDEKİ GERKLİ ALANLARI DEĞİŞTİRME PROGRAMI
merhaba,
yapilan isin kalitesini kaynak koduna bakmadan anlayamazsiniz.
bu islem icin kullanilan programlama dili, tukettigi cpu orani, diskte kapladigi alan ve external olarak calistigi olmazsa olmaz dosyalar varmi/yokmu durumlarina gore degisebilir.program goruntusu vs. profesyonel bir kullanici icin onemli degildir.programin isleyisi, hizi,tukettigi disk alani, kullandigi ram ve cpu orani onemlidir. isin kalitesini neye gore belirliyorsunuz?
Adidas 90

ye tshirt satiyor, satin almak istedigin bir tshirt'in rengi senin hosuna gitmedi diye mevcut fiyatini 90

den 50

yemi düsürüyorlar?
sanirim konuya yorum atan arkadaslar, konuyu anlamadan yorum attilar. acikcasi bu anlasma degistirildikten sonra bana pek mantikli gelmedi.
iyi forumlar.