jeremmies adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bu sistem yanlış.

60 görüntülenmede sadece 8 tık bence çok az. Ve linki sizin verdiğiniz açıklamayla paylaşıyorum. O butona tıkladıklarına eminim.
Çok ilgi çekici bir yazı yazarsanız devamında tıklanma olmuyor. Daha mütevazi textlerle paylaşım yapmak gerek ki devamında da insanlar tıklasın.

yapramnaber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
otopost ile 20 bin paylaşım bi durumu yaptırırsak linke tıklanma 5 bin olur en az eger mümkünse pm alabilirmiyim.
Doğru paylaşım yapılırsa hem tık oranınız yüksek olur hem bizim açımızdan dönüşüm iyi olur. Paylaşım doğru yapıldığı sürece profil / sayfa / oto paylaşım yöntemlerinin hepsi serbesttir.

sensizolmuyor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O saçma butonları kaldırın fiyatı 0.3 kuruşa çekin yine eyvallah deriz. Yayıncıların beklediği o.
Sizin sevmediğiniz o checkboxı kaldırdık

Reklamshow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim panelimde 0.8 hala ?
Eski paylaşımlarınız yine 0.8 değerinde gözükür. Şu andan sonra yapacağınız paylaşımlardan 0.1 alırsınız. Yeni bir kanal oluşturup o kanaldan link alın, göreceksiniz ortalama en az 0.1 değerinde olacaktır.

dedeler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüntülenme: 7
Kanalın aldığı toplam tekil hit: 5
Kazandıgım para : 0.5 Tl

Ödemeler normal olarak her ayın 1'i ile 5'i arasında yapılmaktadır.

yazıyor suanda simdi ben bu ödemeyide alabilcekmiyim yarın veya ayın 5 ine kadar minumum ödeme ne kadar yapılıyor ?
corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad Haftalık ödeme yapabilirsen faceden günlük 1K tık getirtebilirim.
Minimum ödeme limiti 50 TL'dir. Haftalık 200+ TL rakamlara çıkarsanız haftalık yaparım ödemenizi.