Merhaba
İsmim Furkan, Fiziksel engelliyim, bu nedenle günde 14 saate yakın nette bulunuyorum.
Yaklaşık sekiz yıldır web aleminde bir şekilde para kazanıyorum. Akla gelebilecek hemen hemen her işi yaptım. Müşteri temsilciliği, kısa metin yazarlığı, editörlük, call center vesaire.
Bunların dışında, zaman ve ince işçilik gerektiren işleriniz için de buradayım.
+18 işler hariç, wordpress kurulumu, makale girişi, editörlük, ve akla gelebilecek bir çok işi yapabilirim.
Görüşmek için Skype; gfurkanozsoy veya 05070340804 numarasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürlerimle.
Referanslarım
Furkan kardeşim eşi bulunmaz biridir, yıllardır birlikte iş yaparız. Hiç düşünmeden kendime ait sitelerin şifrelerini vs. verebileceğim, sorumluluk sahibi bir arkadaşımızdır. Ben kendisini kim 500 bin ister yarışmasındaki "joker hakkı" gibi görürüm, sağolsun o da beni hiç kırmaz ne işimiz düşse destek olur.

Yaptırmak istediğiniz işler olursa, eğer o iş Furkan'ın da yapabildiği bir işse, başkasını aramanız saçma olur, o derece...
uzun süre beraber çalıştığımız efendi,çalışkan ve sorumluluk sahibi bir insan.Ben sunucuyu teslim ediyordum root şifrelerine kadar verdim siz hesap edin..
Özverili bir çalışma gerçekleştirdi titiz bir arkadaş verdiği emeğe teşekkür ederim.
Daha önce kendisiyle çalıştık.
Güvenilir arkadaştır.
Kendi işi olsa anca bu kadar çalışırdı dedirtebilecek bir arkadaş, iş vermeyi düşünen arkadaşlar için sonuna kadar kefilim.
Kendisi ile bir kaç entry işi yaptık, ekşi sözlükte. kendisi işinde çok iyi, özellikle kitap reklamında. tavsiye ederim herkese.
Wordpress kurulumu ve birkaç seo ayarlarımı yaptı sağolsun.
Arkadaş gerçekten ilgi alakalı para 2. hatta 5. planda diyebilirim çalışıcak arkadaşlara kesinlik tavsiye ederim.
editörlük işi verildi, sorunsuz teslim cok tesekkürler
Arkadaştan hizmet alındı, çok hızlı ve düzenli çalışan biri... Kesinlikle tavsiye edilir.
Arkadaşa çalışma verilmiştir. Hızlı ve titiz bir şekilde tamamladı. İlerki zamanlarda tekrar çalışma için kapısını çalacağım bir arkadaş.
Ekşi sözlük çalışması yaptırmak istiyorum PM lütfen.
Furkan hocam'la çalışma ve yardımlaşma yapıldı zamanında ve başarılı iş çıkarmıştır. Herkeze tavsiye ederim.