Merhaba Arkadaşlar,
Bir Site kurmak istiyorum bunun için tasarım + sinemalar.com botu yazdıracağım ikisinide aynı kişi yaptırmak istiyorum yapamayan olursa ayrı ayrı yaptıracağım.Tema ve bot için istediğim özellikler aşağıda herşey dahil yapılacak biri lazım logo+bot+butonlar ve tema.Tema şık olsun istiyorum koyu renkler değilde açık tonlar kullanılsın.Sade kesimler ile değil efektler ile kodlanacak bir tasarım istiyorum.Şık bir şey olsun yani.Piyasada çok güzel ücretli temalar var onlarıda istediğim gibi editleyebilirsiniz.Grafiğine ve yazılım bilgisilne güvenenler tekliflerini göndersinler.Ben Resimleri kabataslak yaptım tabiki daha düzgün ve göze hitap edecek şekilde olacak.
Not : Ayın 10'da ödemelerimi alınca işi başlatacağım.Biri ile anlaşıp bütçeyi ona göre ayıracağım.Sadece tema+bot değil başka çalışmalarda yaptıracağım için tema ve bot'a ne kadar bütçe ayırmam gerektiğini bilmek istiyorum.%100 Yaptırılacak bir çalışmadır tabi bütçemi aşmadığı sürece.Referanslarınız ile birlikte Fiyatınızı PM atarsanız geri dönüş yaparım.
Tema Özelikleri
Konuları Beğenme özelliği (beğendim - beğenmedim) bknz.: Resim 1
Sağ sidebarda sekmeli olarak En çok beğenilenler - En Son Eklenenler - En Çok Yorumlananlar olacak resimli
Ana sayfaya manuel Afiş ekleme (Vizyondakiler) (Resimler Kayacak) bknz.: Resim 1
Ana sayfaya manuel Oyuncu ekleme (Resimler Kayacak) bknz.: Resim 1
Ana sayfaya manuel Günün filmini ekleme bknz.: Resim 1
Ana sayfada gözükecek film afişlerinin üzerine gelince yanına pencere açılacak ve afişi büyütüp gösterecek bknz.: Resim 3
Kategori Listelemesi Farklı Olacak Ana Sayfadaki gibi değil detaylı olancak. Bknz. Resim 4
facebook paylaş + twitter paylaş + google plus paylaş butonları resimli olacak bknz.: Resim 1
Fragmanları bize Özel video Player ile oynatacağız o yüzden özel bir player eklenecek player'da sadece logomuz olacak bknz.: Resim 2
Konuda İçeriğinin altında Yorumlar,Beğenenler ve Beğenmeyenleri gösterecek Sayı olarak bknz.: Resim 2
Reklam yerleri için boş yerler bırakılacak.bknz.: Resim 2
Etiket ve benzer konular listesi oyuncuların altına eklenecek (Benzer konular liste halinde gözükecek) bknz.: Resim 2
Bot Özellikleri
Film adı yada ID'sini yazarak filmleri bulmak istiyorum. (Sinemalar.com'dan)
Oluşturacağım mesaj kalıbında istediğim yere afişi çekecek bknz.:resim 2
Oluşturacağım mesaj kalıbında istediğim yere Film Özelliklerini çekecek bknz.:resim 2
Oluşturacağım mesaj kalıbında istediğim yere Film Fragmanı çekecek bknz.:resim 2
Oluşturacağım mesaj kalıbında istediğim yere Oyuncuları çekecek + Oyunculara etiket link verecek bknz.:resim 2
Film adını ve oyuncu adlarını etiket olarak ekleyecek.
Resimlerin hepsini kendi sunucumuza çekecek.
Resimler : Resim 1 -
Resim 2 -
Resim 3 -
Resim 4