Diktator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında seçmece banlıyorlar desek daha iyi olur. örnek olarak startv işler güçler yazınca ilk çıkanları banlamıyorlar. adamlar yüzlerce video paylaşıyor. ama bizler fragman yayınlasak dahi en arka sırada çıksak dahi ban yiyiyoruz bu işte bir iş varda ben çözemedim.
örnek kanal : http://www.youtube.com/user/umutataman/videos
adam türkiye yazıyor diyemi videosu silinmiyor yoksa. reklam yayınlanmıyor diyemi. bunun gibi çok kişi var
benim youtube 4 kanalım var.nerdeyse hepsinde uyarı gelen bisürü içerik var.filmlerden kesitler,dizilerden kesitler,konser çekimleri vb bisürü içerik.hiçbi kanalımda,hesabımda reklam kullanmıyorum.normalde silinmesi gerektigini düşündügüm biçok içerik hesabımda hala duruyor.video kliplerin mesela silinmesi gerekir diye biliyorum ama youtubedaki 5-6 yıllık hesaplarımda bu videolar hala duruyor,arada yenilerinide ekliyorum.bi sorun çıktıgı olmadı.silinmesi gerektigini düşündügüm 8-10 videodan arada belki 1 videoyu sildigi oluyor sadece.bu videolardan para kazanma konusu ortaya çıktıgında kanallardan birisindeki videoların bagzılarına reklam ekledim,sonra bu yasak arkadaş,ben neden ugraşıyorum şimdi banlatıcam durup dururken adsense hesabını diyip kaldırdım hemen telif hakkı içeren videolarda reklam ekleyemezsen ibaresi çıktı ama videolar silinmedi.