Nomster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karikatur ve teknoloji ddergilerine aboneyim , ve kucuk bir kutuphane seviyesinde kitaplarim var.ama konusmayi sevmiyorum,insalarin beni dusuncelerimden yargiladigini ve disladigini dusunuyorum ve evde oturuyorum

Cevremde flort edebilecegim kafa dengi bir kiz oldugunu dusunmuyorum

Sagol nasihatlerin icin...
Yok kardeşim, benimkiler nasihat değildi. Yanlış anlama beni. Ama bence kafa dengi kız bulmaya çalışma, çok ciddiyim boşver. Evlenecek misin sanki. Kim olursa olsun, sevgilin olsun da. Hani nefes alsın yeter Yok öyle bir kız. Ütopik birşey o Cidden hele hele lise gibi bir ortam da, kız arkadaşın olması bence kesinlikle sosyalleştirir seni.

Konuşmayı sevmiyorsan yazı yaz. Bu da iyi gelir. Gerçi ben de dediklerini yaşadım demiştim ya, denedim yazı yazmayı bende ama hiçbirini bitiremedim. Ancak bu yaşımda o da 6 sayfalık bir hikaye yazabildim. En az 4 roman, 10-12 tane de hikaye girişimim vardı. Düşün yani.

Şu da var. Zaman ve büyümek herşeyi çözüyormuş. Bende düşünürdüm bazen ne olacak diye. Ama büyüyünce farkediyor insan, zamanla herşey oluyor. Sosyalleşiyorsun da, hatta ben şu an bildiğin gevezeyim yani. Senin gibi fazla kimseyle konuşmazdım birkaç sene. Ama bi açıldım, pir açıldım

Takma kardeşim boşver, valla üzüldüm. Zaten ileride kendin de anlayacaksın, şu an ki söylediklerinin ve problem olarak gördüğün şeylerin aslında geçici şeyler olduğunu. Neyse gene çenem düştü benim. En iyisi sigara içmek