Lise ogrencisiyim , anestezi bolumu okuyorum, tasarim yapiyor ve css /html dokum yapabiliyyorum ama sorunum pcde degil , real hayatta, ders,okul,insan iliskileri her konuda basarisizim
O yaşlarda olur kardeşim. Önceki mesajım da yazdım 22 yaşına gireceğim diye. Ben biliyorum, kendi adıma daha tam olgunlaşmadım ama orada yazdıklarının çoğu benimde başımdan geçti. Şimdi durum çok farklı. Sana üç tavsiyem var.
1-) Sürekli bilgisayar başında durma. Bu insanlardan uzaklaştırır seni. Yani Face, Twitter, cart curt çıktı millet arkadaşlarının yüzünü göremez oldu. Bilgisayar da fazla vakit geçirmek, alışkanlık hatta bağımlılık yapıyor ve bence bu sosyal hayatı etkileyen en önemli etkenlerden biri.
2-) Kız arkadaşın yoksa, hemen bi manita yap

Zaten hele hele lise okuyan kızlar biraz uçuk yaşarlar, onun sayesinde hızlı bir şekilde sosyalleşirsin.
3-) Bilmiyorum okuyor musun ama eğer yapmıyorsan bir gazete, dergi (bilgisayar dergisi de olabilir) takip et ve mutlaka kitap oku.
Yukarıdaki şeyleri sana nasihat gibi yazmadım yanlış anlama, bende daha olgunlaşmadım, hissediyorum bunu ama senin şu an ki durumunu bu üç şey kurtarır gibi. Bende işe yaramışlardı.
Bu da içimden geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=-JhwxTen6yA