adminmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BilgeAdam kalite ve markalaşmış isminden ötürü şu anda Türkiye'deki en iyi firmalardan birisi.

Ancak insanlarımız BilgeAdam'dan çekingelerinin en öncelikli nedeni parasal mevlanın yüksek olmasıdır..Bir eğitim paketi için istenilen mevlalar 6 bin TL'nin aşşağısında rakamlar olmuyor.

Öyle bir devirde yaşar olduk ki 1 TL'nin bile hesabını yapıyoruz.Verilen paranın karşılığında istenilen başarı, sertifika, başarı sertifikası gibi şeylerin alınamaması yada istenilen düzeye gelinememe korkusu insanları birazda bu yönden soğutmaktadır..

Kendi fikrimi söylemek gerekirse..Bilge Adam gerek kalitesi gerekse piyasaya çıkartığı kişilerin iş gücü bakımından parasına bakılmadan gözünüz kapalı kendinizi eğitim için teslim edebileceğiniz bir yerdir.İlerideki hedeflerimde profesyonel anlamda gelişmek için Bilge Adam'dan eğitim almayıda düşünmüyor değilim..Ancak onun için biraz daha zamana ve araştırmacılığı sevdiğim içinde eksiklerimin büyüklüğüne bakacağım..

Bilge Adam'a giden arkadaşlara da başarılar dilerim.
Siz daha düşünenlerdensiniz , eğitim hizmetini bile tamamen tesadüf nasıl para kazanırız alternatifleri içersinden böyle birşey var denilerek faaliyete başlamış , bu sektörde hizmet veren birçok firmanın yaka silktiği , hiçbir itibarı olmayan , boş vaatlerle kandırılmış , sömürülmüş insanlarda sizin gibi düşünüyorlardı ..

Gereksiz insanlar ordusuna katıldığınız zaman bunu tecrübe edinmiş insanların tecrübe , bilgi ve paylaşımlarını neden gözardı ettiğiniz konusundada bolca düşünmeniz gereken şeyler olucak ,