Mahmut_Nadim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
msn konuşmaları ... şuan işteyim eve gidince evdeki pc den yayınlayacağım

biliyormusun hostingçi kardeşim. aklıma nasrettin hocanın bir hikayesi geldi...

birgün nasretin hoca evden çıkarken kapısını kitlemeyi unutuyor. eve geldiğinde kapının açık olduğunu görür ve anlar hırsız girdiğini, hemen bağırarak hırsız hırsız, etraftaki insanlar koşarak gelir ne olduğuna sorar hocaya, hocada derki evden çıkarken kapıyı kitlemeden çıkmışım eve döndüğümde kapı açık ve eve hırsız girmiş....

ahali başlar hocayı suçlamaya hoca suç senin , hiç evden çıkarken kapı açık unutulurmu?

hocada derki ben şuçluysam bu "HIRSIZIN" HİÇMİ SUÇU YOK

hostçu kardeşim eğer ben böyle hırsızlık veya dolandırıcılık yaptı isem veya yapsam mağdur olan kişi internette değil dünyada tc mi , dünyada ayıbımı yaysın anlatsın....

bu adam bu yazıları görmüyormu bütün sitelerde bu yazı var. neden çıkıpta demiyor ben suçsuzum. neden beni faceden msn den engelliyor. bu adam neden kişisel sitesi dahil bütün sitelerini kapatıyor...bir adamın adı çıkacağına canı çıksın.. çıkıp erkek gibi bana demedi param yok.msn de konuşurken bide küfürler savuruyor.. soruyorum hostçu kardeşime sende hostu kapasan bu adam gibi toz buz olarak bukadar kişinin ahınımı alırsın, yoksa mağduriyetini giderirmisin....

sözüm sana değil sen içinden gelenleri yazmışsın senin gibi aynı düşüncede olan çok insan var...

ben bunu yaparak diyer yapacak insanların önüne geçmeye çalışıyorum bu gibi adamların sonu rezil olması...

eğer para için yaptığımı düşünüyorsanız konuyu silebilirsiniz. ve hepinizden özür diliyorum...
Merhabalar ;
Öncelikle T.C konusuna bende karşıyım.Çünkü bir T.C kimlik numarası ile o kişi adına her şey yapılabilir.En basitinden adam kimlik numarası üzerinden şirket açar naylon fatura keser bu da o kişinin başını yakar tahminim bu arkadaşın vergi levhası falan da yok.Sizin yapacağınız iş elinizdeki ödeme dekontları ile beraber (açıklamasını da yazmışsınız hosting ücreti diye bu sizin için bir avantaj) gidin savcılığa deyin ki bu kişi beni dolandırdı diye açın davanızı kararı yargı versin En güzeli bu olacaktır Daha sonra da ödeme yaptığınız dekont ile vergi dairesine gidin bu kişiden böyle bir hizmet aldım şu kadar hizmet ödedim fakat bana fatura kesmedi deyin.Emin olun bu onun için çok güzel bir ders olacak.
Saygılarımla
Dilara İnternet Bilişim Hizmetleri | Hüseyin YAVUZ