Henüz müşteri bazlı çalışma yapmadık ama son 1 ayda yaptgımız tt ler şöyle ;

#TürkiyeBirBütündürBölemezsiniz #kadinlarneister #adamindibi #benvarya #yoksa #benmiogreticem #birakinbuisleri #bakbi #isimsehirhayvan #ekintiyebahaneler #bencesen #neyinkafasiabi #bumudur #miredepikatinedepikat #cekemem #yapma #1kadin #cokseverim #hadileyn #yalanabak #askkapiyicalinca #canımsıkılınca #bugunlerde #derbiklasikleri
#nerdeoeskibayramlar #kankamuhabbetleri #manitayasoyleyemediklerim #BosverBeArkadas #DoğusundanBatısınaBuVatanHepimizin #buhayattaencok #uffsananebeslk #neticede #benokuldayken #cocugumanot #gecbulaflari #kadinseverse #yasamayadeger #basbakananot #azrailebahaneler #takipetcunku #bizimzaman˝m˝zda #olaydiiyiydi #NihatDoganDemek #ajdarcubbelihocadanozurdilesin #SezerKanserYaSiz #banagore #bencesen
#abiseviyosan #OlimpiyatiTurklerYapsaydi #enguzeli #senyokken #bisaniye #yaktibeni #sanane #busabah #isterim #engelolur #bencetwitter #buaralar #eniyisi #baktinolmuyor #guzeloldu #Hayatbence #yokki #olsaydi #banauyar #BuYazda #benolsam #herpazar #5yilsonra #ayarolurum #uykusuzlarbirbirinitakipeder #ruyamda #kizarim #severim #simdigelse #bileydim #pesimdengelsin #takmakafana #BuUlkede #SirinlerBirbiriniTakipEder #pokemonlarBirbiriniTakipEder #bugunlerde #olmasa #sanmaki #HerAsk #YeterArtik #bencocukken #BenceBuYaz #KorkarimKi #cokdaumrumda #NoWarNoCry #HayattaOlmaz #Biliyorumki #ilkonce #HaltEtmissin #biliyorsun #PesDogrusu #yeterartik #adamihastaetme #NeYapardim #bensenin #hayaletsene #hastasiyim #delisiyim #haberinolsun #dusunuyorum #uyumuyorsam #benbuyastansonra #EnZorKarar #sefamolsun #Tatilplanim

Fiyatlar istediğiniz taga göre belirlenecektir. pM atabilirsiniz