Her ne kadar haklıda olsanız "hakaret" derecesinde r10'da konu açamazsınız.
Şikayetiniz varsa kanıtlarıyla birlikte (alışveriş yaptıgınıza dair ekran goruntulerı,msn konusmaları vs vs) düzgün bir dille yazınız ve bu konu altınada kanıtları lütfen koyunuz.
Konu başlığını düzenledim,bir dahakine dikkat edelim.
msn konuşmaları ... şuan işteyim eve gidince evdeki pc den yayınlayacağım
1 : T.C kimlik no internet ortamına yayınlamanız olası bu konuda yer alması yanlış ki bu mesajında seni bu kanıtla dava acabilir...
2 : tamam konunuzda haklı olabilirsin konunda ama bu sana T.C kimlik nosunu paylaşma yada verme hakkını vermiyor veremez de çünkü bugun bir T.C kimlik numarasıyla şirket acılabiliyor bir kişiye zarar vereyim derken ailesine vermiş olursunuz zararı ailesi zarar görür
3 : dekontlar vs varsa arkadaşların dediği gibi yasal yollardan halletmen gereklidir adalet mülkün temelidir biraz geç sonuçlansa da adalet yerini bulur
saygılarımla....
biliyormusun hostingçi kardeşim. aklıma nasrettin hocanın bir hikayesi geldi...
birgün nasretin hoca evden çıkarken kapısını kitlemeyi unutuyor. eve geldiğinde kapının açık olduğunu görür ve anlar hırsız girdiğini, hemen bağırarak hırsız hırsız, etraftaki insanlar koşarak gelir ne olduğuna sorar hocaya, hocada derki evden çıkarken kapıyı kitlemeden çıkmışım eve döndüğümde kapı açık ve eve hırsız girmiş....
ahali başlar hocayı suçlamaya hoca suç senin , hiç evden çıkarken kapı açık unutulurmu?
hocada derki ben şuçluysam bu "HIRSIZIN" HİÇMİ SUÇU YOK
hostçu kardeşim eğer ben böyle hırsızlık veya dolandırıcılık yaptı isem veya yapsam mağdur olan kişi internette değil dünyada tc mi , dünyada ayıbımı yaysın anlatsın....
bu adam bu yazıları görmüyormu bütün sitelerde bu yazı var. neden çıkıpta demiyor ben suçsuzum. neden beni faceden msn den engelliyor. bu adam neden kişisel sitesi dahil bütün sitelerini kapatıyor...bir adamın adı çıkacağına canı çıksın.. çıkıp erkek gibi bana demedi param yok.msn de konuşurken bide küfürler savuruyor.. soruyorum hostçu kardeşime sende hostu kapasan bu adam gibi toz buz olarak bukadar kişinin ahınımı alırsın, yoksa mağduriyetini giderirmisin....
sözüm sana değil sen içinden gelenleri yazmışsın senin gibi aynı düşüncede olan çok insan var...
ben bunu yaparak diyer yapacak insanların önüne geçmeye çalışıyorum bu gibi adamların sonu rezil olması...
eğer para için yaptığımı düşünüyorsanız konuyu silebilirsiniz. ve hepinizden özür diliyorum...