Alıntı
Merhaba
Flash oyun sektöründe olan birisi olarak scriptinizi inceledim.Bununla beraber en gelişmiş flash oyun scripti tıtlinıze uymamıs scriptiniz.Her scripttte olan ozellıkler var.amacım konuyu baltalamak değildir yanlış anlamayın.Size sormak istediğim bu scriptin bir basarısı varmıdır? acık olan bir sitenin hiti nedir? google de kelimelerinde ilerleme durumu nedir? bu bilgileri içeren bir pm atarmısınız?
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.
Sorunuza gelecek olursam;
En gelişmiş kelimesindeki iddiamız evet doğrudur. Yer alan özellikler ve olacak özellikler şuan bir paket altında toplanmış ve 2 yıl teknik desteğe sahip başka bir script satışı yapan firma varsa bana pm ile ulaşabilirsiniz. Detaylı bir özellik listesi yazmak istemedim ama istenirse de yazabilirim.
Bizim buradaki iddiamız, alınan scriptin bir wordpress gibi sürekli güncelleme altında olması, alan kişilerin teknik desteğe ihtiyaç duyduklarında muhattap birini bulmaları, sıkıntısız ve sorunsuz bir yazılımın ortaya çıkması adınaydı.
Açık olan bir site var mı derseniz daha satışını yapmadığımız bir script için site olması mümkün değil konudada satış tarihleri bellidir. Hit, gelir, google ilerlemesi konuları site sahiplerinin özverilerileri olur ki siz oyun sektörü içerisinden biri olarak daha iyi bilirsiniz.
Tekrar yorumunuz için teşekkür ederim.