Turk birisi ile o isi yapamazssin kaldiriyorlar evlilik yapacaksin onun icinde hergelen kizini vermez onunda sartlari var tabiki kiz 23 yasinda olmali calisiyor olmali 1320 euro aylik geliri olmali malesef sartlar bu sekilde daha ince detayina girmiyorum. ama sana onerecegim sey sudur ve bu sekilde oturum alma imkanin yuksek 2 sene icinde.

Babanin arakdaslari vs kendi sirketleri is yeri varsa seni kagit uzerinde sirkete ortak yaptiklari surece sana o is yerinde hem calisma izni ve 2 yil sonrada oturum izni alman mumkundur.

vatandaslik alamazsin bunu unutma sadece oturum alirsin vatandaslik icin en az 10 yil burda kalman gerekir bu surecte cok iyi derecede dil bilmen gerek ve sinavlara gireceksin.