Bak kardesim ben hollandada yasiyorum yok sigortali is bulacaksin vize verecekler gibi bir durum yok sadece avrupada Hollandada var buna benzer bir islem kacak olarak veyahut 3 ay vize alip geldigin zaman bu zaman zarfinda ticari oturum alip 3 ay veya 6 ay kalabiliyorsun ama calisma izni vermiyorlar.

Sirket kuruyorsun ticari oturum aliyorsun 3 ile 6 ay arasinda degisen surecler veriliyor yabancilar subesinden daha sonra egerki islerin iyi gider sansli birisi isen 1 yada 2 yil sonra oturum alabiliyorsun 2 veyahut 5 yil isler bole yuruyor ama sigortali isle vize veriyorlar olayina bence girme kimden duydu isen bos hayallere kapilma derim.

Ben suan turkiyeye donus yapacagim ticari oturumla 2 senedir oturum alamadim ve evleniyorum donuste vize sahibi olacagim ins.

ama sunuda belirteyim avrupa eskisi gibi bir avrupa degil ama almanya avupada ekonomisi en guzel ulkelerden birisi suanda Hayatinda Basarilar dilerim egerki soracagin soru varsa elimden geleni yaparim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:10:28 -->-> Daha önceki mesaj 14:09:02 --

Emrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almanyada yaşamayı tavsiye eden varmı? Aklımı kurcalayan bir sorun
Almanya Ekonomi acisindan ve cok iyi bir ulke almanayda sadece su problem var (irkcilik) tam manasi ile olmasada var malesef.

Imkanlarin varsa tavsiye ederim.