Selamun Aleyküm R10 sakinleri bundan 5 ay önce extra bilişimden bir reseller hesabı aldım. hesabı almadan önceherşeyü peşinen konuştum.kesinlikle sitem kapanmayacak kapansada 1 kaç saati geçmeyecekti.

Reseller hesabını aldım ilk bir ay içinde defalarca sitem kapandı.neyse bir ayı doldurdukbu defa günlerce haftalarca sitem kapalı kaldı.Defalarca sitem kopmle silindi yedeklerim silindi her defasında sil baştan yaptım.sorduğum vakit her defasında aldığım cevap sunucu taşınıyor. bir türkiye sunucusuna taşınıyor bir yabancı sunucuya taşınıyor.maddiyat konusunda durumum iyi değil iyi olsaydı anında para verir yeni reseller alırdım ama yok.

En sonunda bu adam hostin işini buraktı toz oldu kayıplara karıştı.msn den zaten engelledi. aylar sonra kendisini facede buldum bana cevabı hostingi kapattık. ee peki bizim paralar ne oldu. sizin paralar hosta gitti zaten ben zarar ettim. zarar ettisen bunda bizim suçumuz ne neden mağduriyetimizi gidermiyorsun senle anlaşmamız böylemiydi artı bukadar insanı dolandırıp kaçtın bir özür dilemedin.. beni facesinden engelledi.

kişisel sitesi vardı kişisel sitesine mail attım ridvanozgun.com sitesinide kapatmış

tabi başka bir faceden buna mesaj yolladım. elimde tc numarası var, ya paramı yollarsın yada tc ni internette Her sitede yayınlarım dedim. msn den engelimi açtı üstüne beni mahkemeye vermekle tehdid etti hem suçlu hemde tehdid ediyor. ve sonra paramı verecegine söz verdi. sözünde durmadı paramı yine vermedi. hangi faceden eklesem benim olduğumu anladığı anda engelliyor.

ben tc sini polis karakollarına mail olarak atıyorum. bu dolandırıcıların yaptıkları yanına kâr kalmasın. Tanıyan varsada o k,işiye iletsin