CevherDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanada için Ygs, Lys tarzı sınavlara gerek yok sadece okulun istediği dil sınavını geçmen ve okula kabul edilmen gerekiyor.Ama kabul edileceğinin bir garantisi yok.Tum şartları sağlarsan başvurma hakkı kazanırsın.Basvurunu üniversite inceler eğer kabul edilirsen sana davetiye gönderirler.
Hocam sadece Kanada için mi Ygs,Lys tarzı sınavlara gerek yok yoksa diğer ülkeler içinde böyle mi ?
Birde bu sınava ne zaman giriliyor yani ne zaman başvurabilirim okul için

FrankMalkovski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turizm ve otelcilik 2 sene diye biliyorum.Askerliğini normal olarak yaparsın haberin olsun.Yabancı bir ülkede okumak ise gereksiz neden dersen Donanımhaber'den bayağı bi kişi Rusya'ya gitti eğitim için ama Türkiye'de kalıp özele gitsek daha az para verirdik diyorlar. Rusya'ya gidebilmek için sadece YGS'de barajı geçmen yeterli.Okul 4 sene ama 1 sene zorunlu hazırlık okuyorsun sen yabancı olduğun için Rusça öğreniyorsun.YÖK denkliği var Rusya'nın mesala Rusya'da diş hekimliği okuyup diploma alırsan gelip burada diş hekimliği sınavına girip Türkiye diploması alıyorsun.
Turizm ve otelciliğin tüm bölümleri için bu mu geçerli hocam yani askerlik için ?
Birde Rusya düşünmüyorum Kanada,Amerika,İngiltere,İtalya gibi ülkeler düşünüyorum buralarda sizce iyi şekilde okuyabilirmiyim ve sınav gerekli mi