_ArAnAnAdAm_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ muhatapx belirttiği gibi benim de default teması üzerinde düzenlenmiş noktalar var bunu nasıl çözeriz.

r10 eski proticaret konusunda
ana sayfa - üst tüm katergoriler ibaresinin hangi dosyadan ve satır üzerinden kaldırılması konusunda bilgi vermiştiniz tekrar bilgi verebilirmisiniz...

ekleme
Siteyi bakım modundan çıkartamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.
Merhabalar,

Proticaret 3 ana bölümden oluşuyor. Bunlar; Header - Main - Footer
"Header" kısmında Logo, menü, sepetim, tüm kategoriler gibi bilgiler durmakta; "Footer" kısmında adres, lisans yazısı vs. durmakta; "Main" kısmında da İçerik Yönetimi > Sayfa Ayarları kısmından "Ana Sayfa" için eklediğiniz modüller durmaktadır.

Eğer temanızın "Header" ve "Footer" kısımlarında değişiklik yapacaksanız kök-dizin/kullandığınız-tema/header.ascx ve footer.ascx dosyalarını düzenlemelisiniz.

Ayrıca "App_GlobalResources" klasöründe sitenin varsayılan dil dosyaları durmaktadır. Örneğin "Tüm Kategoriler" yazısını değiştirmek isterseniz "App_GlobalResources" klasörüne girin, "lang.resx" dosyasını herhangi bir metin editörü ile açın ve aşağıdaki satırı bulun;

<data name="AllCategories" xml:space="preserve">
    <value>-Tüm Kategoriler-</value>
Daha sonra bu alanı kendinize göre değiştirin. Burada dikkat etmeniz gereken nokta "<data name="AllCategories" ...>" kısmıdır ki eğer "name" alanını değiştirirseniz, bu alanı nerede kullanacaksanız aynı ismi vermeniz gerekecektir.

"lang.resx" dosyanız içerisine alanlar ekleyebilirsiniz. Örneğin;

<data name="PromistHead" xml:space="preserve">
    <value>-Promist Bilgi İletişim Teknolojileri A.Ş.</value>