aynı forbidden sorunu benim 200 tekil hitli sitemede oldu,sqlimde seninki kadar değil sadece 73 kb

ilgili konu :
https://www.r10.net/yabanci-hosting-f...-rezaleti.html
aynı gün ticketten iletişime geçtim ve sarah bana yüksek kaynak tüketiminden dolayı hesabımın sql ve ftpsi dahil terminate edildiğini ,birdahada aktifleşmeyeceğini söyledi,bende bunun üzerine 30 gün dolmadı öyleyse geri ödeme yapın dedim oda bana satış bölümüne ticket atmamı söyledi,satış bölümünde aramızda çok komik diyaloglar geçti geri ödeme talep ediyorum ve bana cevap olarak neden biz sorunları çözmek isteriz müşteri kaybetmek istemeyiz gibi abuk sabuk cevaplar veriyor ama hesabımıda terminate ediyorlar hiç bir kasma veya hit sözkonusu değilken,domain adımı soran temsilci başka bir hosta taşıdıgım siteme girmeye çalısıyor ve yeni hostumdan erişim sağlıyor,bunun üzerine sitenizde sorun yok aktif ve çalısır durumda teşekkürler diyip bırakıyor,bende cevap yazıyorum sitemi taşıdım yer sağlayıcı farklı whois çekin bakın dedim oda baktı ve birdahaki mesajında peki ilgileniyoruz 48 saat içinde geri ödemeniz yapılacak diyor ama hiç umudum yok,sitelerindeki 30 gün içinde geri iade falan hikaye.
edit: eklemek istiyorum firma çok dandik problemli fakat teknik destekleri mükemmel diyebilirim(online olma süresi olarak) yabancı firma olmasına rağmen günün her saatinde chatte ve ticketta onlinelar mutlaka.Bu tür sorunlarda yapmasalar eşsiz bir host şirketi olduguna inanıyorum.
Yaa bazen öyle diyaloglar oluyorki insanı resmen koparıyorlar

) ben 2 senedir bu firmayı kullanıyorum ve memnunun çok nadir sorun oluyor , sorun olduğunda ticket açıyorum ve düzeltiyorlar , hosting paketime 16 adet domain ekli ve 9 gb yer kullanımda .