konu açan arkadaşımız bugun benim sitemi hem adsense şikayeti ve açtığı konuda direk benim sitemin linkini verdiği için gereken cezayı almış sanırım. burada herkes ekmeğinin peşinde eyer yanılıyorsam düzeltin. bu işle uğraşan bir çok arkadaşımız var ve konu adsense peki bir çok ilegal olan sitede adsense yayınlamakta. ve ödemede almakta. benim sitem yaklaşık olarak 7 8 aydır düzenli bir şekilde ödeme almaktaydı ama bugünkü konu açıldıktan sonra malesefki sitemdeki adsense sunumu devre dışı bırakıldı. şimdi bende işimi güçümü bırakıp ilegal olan siteleri adsense ye şikayetmi edeyim?.. sizce nekadar doğru bu? kaldırığp reklamı iframe ile çekiyor yok bilmem ne yapıyor gibi bir sürü şey yazılmış arkadaşlar yapa biliyorsanız siz neden yapmadınız? yapın ohalde sizde kazanın Bugüne Kadar ALLAH yukarda şahittirki ne kimsenin kazancında gözüm olmuş nede kimsenin sitesini şikayette bulunmuşumdur. bunu bana bugün yapan şahış herkimse bir webmaster değil miletin kazancında gözü olan açgözlü bir kişidir.